Stroj na čistenie chia semien a závod na spracovanie chia semien.

Bolívia dúfa, že sa stane najväčším producentom chia semienok so zameraním na potenciálny trh v Číne
Stroj na čistenie fazule
Bolívia je druhým najväčším producentom chia semienok s ročnou produkciou 15 000 ton.Vláda dúfa, že Bolívia sa môže stať najväčším producentom chia semienok a vníma Čínu ako potenciálny trh.

Peruánsky “Peruánec” 17. apríla informoval, že v rokoch 2013 až 2015 Bolívia venovala pozornosť a rozvíjala produkciu chia semienok a úspešne sa zmenila z krajiny, ktorá chia semienka neprodukuje, na druhého najväčšieho producenta tohto produktu.Je na druhom mieste po Paraguaji, ktorý má ročnú produkciu 30 000 ton.Teraz stojí Bolívia pred novou výzvou: stať sa producentom chia semienok číslo jedna.Okrem toho chce bolívijská vláda zvýšiť ročný predaj chia semienok z 27 miliónov na 70 miliónov dolárov.
Stroj na čistenie zŕn
Blanco tiež povedal, že zvažovali Čínu ako potenciálny trh pre export chia semienok.Povedal: „Hoci Čína predtým nemala vo zvyku konzumovať chia semienka, po vypuknutí novej korunnej epidémie mnohé krajiny, vrátane Číny, začali hľadať potraviny s vyššou nutričnou hodnotou a zdravím a Čína tiež začala chia dovážať. semená.Preto teraz čakáme na politiku prístupu k zdravotnej starostlivosti na čínskom trhu, ktorá umožní našim chia semienkam získať prístup na čínsky trh.

Blanco vyzdvihol aj dobré diplomatické vzťahy medzi oboma krajinami.Dodal, že čínska delegácia pôvodne plánovala pricestovať do Bolívie na exkurziu, ale cesta bola odložená pre epidémiu novej koruny.
Sezamový čistiaci stroj
Podľa správ sú chia semienka rastlinné semienko bohaté na prírodné antioxidanty, vysoký obsah bielkovín a rozpustnej vlákniny, ktoré môžu predĺžiť pocit sýtosti.

Ako dodávateľ strojov na čistenie chia semienok sa zameriavame na zlepšenie čistoty chia semienok, aby sme dosiahli vysokú hodnotu chia semienok.

Závod na spracovanie chia semienok. Vrátane predčističa + čističa + odkamenovača + magentického separátora + gravitačného separátora + automatického baliaceho stroja

Stroje Hebei Taobo zamerané na zlepšenie čistoty chia semienok.


Čas odoslania: 22. novembra 2022